Vi skal lave en ny højskolelinje!
I august 2021 starter vi linjefaget NYE REJSENDE på Johan Borups Højskole i København.

I efteråret var vi så heldige, at ledelsen på Johan Borups Højskole spurgte, om vi ville skabe og lede en ny linje på højskolen.
Den skulle handle om den kunstnerisk skabende og bæredygtige rejse. Vi sagde højt og engageret JA – og nu glæder vi os til at starte faget fra august 2021.
I første omgang bliver det mest Peter, der kommer til at stå for undervisningen, da Elena er på barsel det meste af 2021. Men sammen har vi fuld tryk på ideerne og vi glæder os til at undervise, lave udflugter, eksperimentere og skabe et levende, frit og udforskende læringsmiljø. Vi skal rejse med sejlskib, til fods, med tog, på tomlen og på cykel og udforske potentialet i den kunstneriske og bæredygtige rejse. Vi skal blive bedre til at tale med mennesker, blive inspireret, udvikle ideer og skabe værker.
I løbet af de år, vi har lavet Vores Europa, har mange spurgt; Hvordan kan man være med? Endelig kan vi pege på noget helt konkret – man kan nemlig allerede nu melde sig til linjefaget Nye Rejsende.
Lyder det som noget for dig eller en du kender? Så læs mere om faget via billeder herunder og meld dig til – der er begrænset pladser på holdet.
Rejselystne hilsner,
Peter Laugesen og Elena Maria Askløf.
Læs mere:
Læs mere om linjen her på Johan Borups Højskoles hjemmeside